Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szelei Magdolna Mária

2014.nov.9.

Üzenetek megfejtése 2 Szelei Magdolnával és Dr. Czeke Andrással

2014.nov.3

 

Üzenetek megfejtése 1. rész Szelei Magdolnával és Dr. Czeke Andrással

 

Szelei Magdolna 2013. 04. 07.   Szenzációs bejelentés

 

Szelei Magdolna előadása a SOTER Klubban december 1-én 2. rész

 

 

Szelei Magdolna előadása a SOTER Klubban december 1-én első rész

 

 

 

Üzenet Szelei Magdolnától - 2012. november 27.

 

 

 

Helyzet elemzés - Üzenet Szelei Magdolnától 2012 október 6.-án a Nap Házban Dobogókőn

 

 

 

ÜZENET Szelei Magdolnától 2012 augusztus 1

 

 

Szelei Magdolna 2012. június 4-i Üzenete a Lélek TV-n

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

vissza az új föld az igazság lelke oldalra

(istván, 2013.10.17 11:27)

Javasolnám a kedves nézőknek, olvasóknak , igazségkeresőknek, Bakos Atillát, Balogh Bélát , Bagdy Emőkét , Pap lajos professzot , akik megtartották az igazságot a tisztaságot és nem szálltak el. Tényleg sok a médium, a tv csatornákon a boszik tömkelege, de vajon az info mennyire tiszta ?


a honlapra

(zaratusztra, 2013.10.16 22:46)

Kedves Magdolna ! A lélekemelő tábor óta erőszakosak lettetek, megszaporodtak a látók egyik napról a másikra és ontják a baromságokat. anem tudom, hogy isten így működne, időre minden reggel jelenés? Odafent nincs földi idő ,mégis időre csatornáztok, kommunikáltok kapitányokkal, üzeneteket fogadtok és sajnos feltétel nélkül hisztek el minden baromságot a Magyarság felemelkedésért, de lehet, hogy a naivitásotok,Kozsdi barátoddal rosszul fog elsülni.Ha nagy hibát követtek el ,nem lehet majd visszafordítani.Manipulálnak benneteket , ébredjetek fel, amíg nem késő.Olyan szavakat használtok, Kódokat, lehorganyzást stb.Sokan nem értik ezt a sok zagyvaságot. Sok embert összezavartatok igaz hitében .Szeressetek őszintén szívből és akkor nem kell ezer mantrát kántálni. Elveszitek az emberek idejét fontosabb dolgoktól.Jó felébredést !

vissza a honlapra

(József, 2013.10.16 12:51)

Ha valaki szeretne felemelkedni és magára találni az igazi lényére, az igazi önvalójára, az itt és most-ban, akkor olvasgassa Eckhart Tolle csodálatos letisztult bölcseleteit. Teljesen egyetértek az előző cikk írójával. " Eckhart Tolle . A.J. Christián, Balogh béla , ők olyan tudást kínálnak, amik biztosan nem okoznak elmezavart. Csak óvatosan a divattá vált spiritualitással ! Előbb mindig önmagunkat tegyük rendbe, azután a földet ! A nem tudás nem mentség odafennt, az emberi hiszékenységnek pedig semmi köze a valódi hithez az igazsághoz. Mert Isten bennünk van, ne az úfóktól várjuk a megmentést. A kulcs a tudatosság !!!

új föld az igazság lelke honlapra vissza

(avemaria, 2013.10.16 12:38)

Eleinte úgy tünt,hogy tiszták Magdolna tanításai, de a tábor után a hottentotta kódokkal a mindennapos médiumi üzenetekkel Rakk ilonától az Istengyermek blogon egyszerüen örültség! Jó lenne, ha felébrednének,mert ilyen zavaros üzenetekkel csak ártanak maguknak és másoknak is. Kozsdi Tamás csillagflotta Parancsnok élő közvetítése az MM-en egyeneses beteges és botrányosan sötét. Ez az irány a new age terve. Vegye észre már valaki, hogy médiumok mindig voltak, de ennyi és ilyen beteges üzenetek, csak rossz erők befolyása lehet. Cikkem nem rosszindulatu, de ébresztő. Ha már igazságként terjednek az üzenetek, mint a vírus, akkor óvatosan kellene terjezsteni és csak nagyon tiszta anyagokat.Az "Istengyermek " Rakk ilona csatornázása összezavart elme szüleménye. Sajnálom, nem sértés, de jobb lenne befejezni, mert ez az út sehova sem vezet.

Dóc

(Baranyi Ildikó, 2013.05.14 09:48)

nagyon szeretném meghallgatni az április 7.-i bejelentést újra, de privát videóként nem engedélyezi a youtube....van rá más mód? Örömmel venném:)
többekkel együtt én is hiszem és érzem, hogy ki fogunk tudni jönni a bankok szorításából, ami velem is próbálkozik, de nem hagyom magam:)
szeretettel:

Ildikó

részletek

(b, 2013.01.05 05:04)

http://indavideo.hu/video/Szelei_Magdolna_1
http://indavideo.hu/video/Szelei_Magdolna_2
http://indavideo.hu/video/Szelei_Magdolna_3
http://indavideo.hu/video/Szelei_Magdolna_4

pannonia

(avemaria, 2013.05.02 23:35)

Igazi Aranyasszony vagy Kedves Magdolna,mégpedig gyémántfényű. Egyszer találkoztunk Budapesten a Badiny Feribácsi előadásán,s én azóta keresem társaságod. Egyidősek vagyunk és hasonló mentalitásuak. Nagy szükségem lenne a segítségedre, mert városomban sajnos egyedül vagyok és hasonló küldetéstudattal ,lassan 20 éve. Támadásokat kapok segítség helyett. Tanácsot szeretnék kérni tőled majd. Bízom a személyes találkozásban..Megkülömböztetett tisztelet irántad és égi áldás csodálatos küldetésedhez.

2859Vérteskethely Petőfi u 18

(Repasiné Paksi Erzsébet, 2013.01.05 20:00)

Áldás kísérjen utadon drága Magdolna.Szeretettel megkérlek ha szabad megtudnom a telefonszámod,szeretnék veled találkozni nagyon nagy szükségem van rá.Ahol én élek nagy szükség lenne a segítségre.Megteszek érte mindent de előtte mindenképp beszélni szeretnék veled.Köszönöm hogy megismerhettelek és hogy most itt vagy velünk.Békesség és szeretet van velünk.