Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hírek

 

2012.09.25.

Irán közölte, hogy mikor robbantja ki a harmadik világháborút

Irán közölte, hogy mikor robbantja ki a harmadik világháborút
 
Fotó: EPA

Amir Ali Hadzsizade, az iráni Forradalmi Gárda egyik parancsnoka az iráni televízióban közölte, hogy országának nincs szándéka elsőként megtámadni Izraelt, de figyelmeztető csapást mér, mihelyt világossá válik, hogy az „ellenség az utolsó előkészületeket teszi az agresszióhoz”.

A tábornok szerint Irán ingadozás nélkül preventív csapást mér az Egyesült Államok Bahreinben, Katarban és Afganisztánban levő bázisaira, bár ez a lépés harmadik világháborúval fenyeget.

Ezt megelőzően Mohammad Ali Dzsafari, a Forradalmi Gárda parancsnoka kijelentette, hogy a szembenállás Izraellel mindenképpen háborúval végződik. „Más forgatókönyv nem is lehet” - mondta a tábornok.

Forrás:  hungarian.ruvr.ru/2012_09_25/89282370/

 

2012.09.03.

 

Százmilliárdos mutyiért adták ki a gyilkost?

 

Maffiabűnözők egymás közt. Abban állapodtak meg, hogy az azeri olajon szerzett árrésért elengednek egy elítélt brutális gyilkost?

Budapest – A világsajtó egyöntetűen úgy látja, hogy Magyarország hiába hivatkozik a jóhiszeműségére, ezer jelből tudhatta, hogy a baltás gyilkos nemzeti hős lesz Azerbajdzsánban. Magyar államkötvények vásárlásának gyanúját fogalmazták meg sokan, lapértesülések szerint 2-3 milliárd dolláros azeri befektetésről lenne szó. Más vélekedések azonban egy ennél is nagyobb üzletet sejtetnek a háttérben. Orbánék százmillió dolláros mutyijára gyanakodnak, amelyben egy jelentős árrést érvényesítene a Közgép, amely szokás szerint az Orbán maffia zsebébe vándorolna. A feltételezett ügyletet összefüggésbe hozzák az azeri olajjal és gázzal, valamint az E-ON megvásárlásának tervével.

Az azeri baltás gyilkos álmában lemészárolta a katonatársát egy baltával, mert az örmény volt. Magyarországon ezért életfogytiglani szabadságvesztést kapott, mert nincs halálbüntetés. Hazájában viszont hősként ünnepelték és a családját vallásos tisztelet övezte a gyilkosságért. Már az is joggal merül fel, hogy egy demokratikus ország miniszterelnöke hogyan állhat szóba egy ilyen ország vezetőjével, és miképpen tárgyalhat a baltás gyilkos kiadatásáról, amely nyilvánvalóan a szabadon engedését jelenti. Annak tudatában, hogy ez milyen érzékenyen érinti majd Örményországot, mivel tudható volt, hogy a várható elnöki kegyelem propagandacélokat szolgál az azeri-örmény konfliktusban.

A sajtóban eddig egy 2-3 milliárdos magyar államkötvényvásárlás forgatókönyve jelent meg, mint a gyilkos szabadon engedésének ellentételezése. Már ebben a verzióban is úgy jelenik meg Magyarország miniszterelnöke, mint egy éjszakai életben működő maffiózó, aki pénzt zsarol ki egy brutális gyilkos szabadon engedése fejében. Ennél azonban egy nagyobb üzlet lehetőségének gyanúja is megfogalmazódik információink szerint. Ennek lényege az, hogy a Simicska-Orbán klán az azerieknek fontos “nemzeti hős” elengedése fejében nyomott áron jutna hozzá gázhoz és/vagy olajhoz többszáz millió dolláros értékben. A tranzakciót a Közgép Rt. bonyolítaná. Orbán az E-ON-t azért akarná állami tulajdonba venni, hogy a Közgép-től piaci vagy tetszőleges áron megvásárolja az azeri energiahordozókat, amelyeket az azeriektől a piaci ár alatt szereznek be. Az itt keletkező árrés lenne a Simicska-Orbán maffia magánzsebekbe vándorló haszna. Ez az üzlet már sokkal érthetőbbé teszi, hogy miért vállalta Orbán az örményekkel való konfliktust, Magyarország lejáratását, és egy brutális gyilkos szabadon bocsátását, annak ellenére, hogy egy jogerős ítélet életfogytiglani börtönre ítélte.

Ha ez a gyanú beigazolódik, akkor Magyarország miniszterelnöki székében egy közönséges maffiózó ül, aki ugyanolyan bűnöző, mint azok, akik egy baltás gyilkost szabadon engednek és hősként ünnepelnek. A legdurvább anyagi haszonszerzés érdekében Magyarország jó hírét és becsületét adja el, és kiteszi a magyar polgárokat esetleges örmény terrorista akcióknak. Ha az E-On állami kézbe kerül, és a Közgéptől kezd azeri olajat vásárolni, akkor Orbán Viktort bűntársaival együtt azonnal vád alá kell helyezni és bíróság elé kell állítani.
Link

Forrás: nepszava.com/2012/09/magyarorszag/szazmilliardos-mutyiert-adtak-ki-a-gyilkost.html

2012.08.28.

 

Eurázsia párt jött létre Putyin integrációs terveinek támogatására

Eurázsia pártot hoztak létre Oroszországban Vlagyimir Putyin integrációs terveinek támogatására - a megalakulást hétfőn jelentette be a politikai szervezet.
A párt vezető politikusai: Alekszandr Dugin és Valerij Korovin, az Eurázsiai Unió ideológusai, valamint Pavel Kanyiscsev, az Eurázsiai Ifjúsági Szövetség elnöke.

Az Interfax orosz hírügynökség által ismertetett közlemény szerint a politikai szervezet alapjait már 2001-ben lefektették. "Kezdettől fogva az volt a nyíltan meghirdetett szándék, hogy olyan társadalmi-politikai szerkezetet hozzunk létre, amely mobilizálja a társadalmat Vlagyimir Putyin eurázsiai integrációt célzó kezdeményezésének támogatására."

Az eurasia.com.ru portál jelentése szerint egy jakutföldi küldött úgy vélte, hogy a kormányzó Egységes Oroszország pártnak nincs ideológiája. Az Eurázsia párt azonban nem a hatalom megszerzésére, hanem ideológiai céljainak elérésére törekszik - fejtette ki egy másik, Asztrahant képviselő férfi. A Mordvin Köztársaságból érkezett felszólaló "a finnugor szeparatisták felforgató tevékenységéről" számolt be.

A liberalizmust ideológiai ellenségének tekintő pártot 56 régióból érkezett küldöttek alapították.

Vlagyimir Putyin szerint Oroszország világpolitikai pozícióját elsősorban az Eurázsiai Unió keretein belül kell erősíteni. A május 7-én harmadszor is államfőnek beiktatott politikus azt szorgalmazza, hogy 2015-re hozzák létre az Eurázsiai Uniót.

A közös politikai, gazdasági, katonai, vám-, humanitárius és kulturális térséget alkotó konföderációs államszövetség önellátó piaccá és a világ egyik geopolitikai pólusává válna. Határai az Atlanti-óceántól a Csendes-óceánig húzódnának.

Az integrációs folyamat 2000-ben vette kezdetét, amikor öt volt szovjet köztársaság: Oroszország, Kazahsztán, Fehéroroszország, Kirgizisztán és Tádzsikisztán az Eurázsiai Gazdasági Közösség létrehozásáról döntött.

A szervezetet - amely nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket - 2011 decemberében még meg akarták szüntetni. Vlagyimir Putyin azonban meggyőzte a tagállamok vezetőit, hogy támogassák az Eurázsiai Gazdasági Unió létrehozatalát.

Link

 

Forrás:inforadio.hu/hirek/kulfold/hir-515273

 

2012.08.17.

 

Az iráni hadsereget fokozott készenléti állapotba helyezték

4iran-israel-bomb.jpg   

„Irán kész országa elleni bármilyen provokációra vagy erőszakra. Ha bármelyik nyugati ország megtámadja, Irán erőt fog alkalmazni, és a katonai erő sokkal nagyobb lesz annál, amilyenre az ország részéről számítanak. Döntés született a fokozott katonai készenlét rendjére való áttérésről” – közli az iráni televízió.

Ez az intézkedés azt követően jött létre, hogy Benjamin Netanyahu izraeli miniszterelnök és Ehud Barak védelmi miniszter kijelentették, hogy szükségesnek tartják Irán nukleáris objektumainak megtámadását az ősz folyamán, de egyelőre nem találnak támogatásra a hadsereg-parancsnokság és a speciális szolgálatok részéről.

Izrael miniszterelnöke és védelmi minisztere tisztában van azzal, hogy Irán nem hagyja válasz nélkül a támadást, de azt tartják, hogy az ár, amit kénytelenek fizetni ezért, megtérül azáltal, hogy visszavetik Irán nukleáris programját. Izrael katonai vezetése ellenkező állásponthoz tartja magát.

Forrás: hungarian.ruvr.ru/2012_08_13/84893647/  

 

 

 2012.08.16.

 

 

Már a készülő háború áldozatait számolják Izraelben

Már nem hónapokról, hanem hetekről beszélnek az esetleges Irán elleni támadásról Izraelben, ahol az emberek sorban állnak a gázmaszkokért és az óvóhelyek biztonságosságát tesztelik. A novemberi amerikai elnökválasztás kritikus lehet a támadás időzítése szempontjából, de az izraeli miniszterelnök valódi szándékai egyelőre homályosak. Az viszont már most biztos, hogy a védelmi miniszter ötszáz izraeli halálos áldozattal számol egy esetleges válaszcsapás esetén.

Izraelben a napokban tesztelték az egész országra kiterjedő sms-riasztási rendszert. A héber, arab, angol és orosz nyelven kiküldött üzeneteket mind a három legnagyobb szolgáltató ügyfelei megkapják. A kormány tervei szerint az emberek így értesülnek majd arról, hogy készülniük kell-e rakétatámadásra Irán felől.

Ha hinni lehet a harcos üzemmódba kapcsoló izraeli médiának, a riasztási rendszert hamarosan élesben is bevethetik. Az elmúlt napokban már-már összehangoltnak tűnő címlapokkal jelentek meg az izraeli lapok, amelyekből az derült ki, hogy a következő tizenkét hétben lényegében bármikor megkezdődhet az Irán elleni háború. Az izraeli televízió pedig azt állította, hogy Benjamin Netanjahu miniszterelnök és Ehud Barak védelmi miniszter döntése Irán bombázásáról lényegében végleges.

"Korábban hónapokról beszéltek, most hetekről van szó" - mondta az Irán elleni támadás lehetséges időpontjáról Yoel Guzansky, a tel-avivi nemzetbiztonsági tanulmányok intézetének kutatója, az izraeli nemzetbiztonsági tanács korábbi Irán-szakértője a Financial Timesnak.

Forrás: AFP/Mark Wilson
Ehud Barak és Leon Panetta új légvédelmi rakétarendszert avat fel Askelonban

Az izraeli sajtó már több hónappal ezelőtt elkezdte mérlegelni, hogy mely városoknak vannak megfelelően biztonságos óvóhelyei és jól működő szirénái. A feszültség azonban most már az izraeli utcákon is érezhető, a boltok előtt sorban állnak az emberek, hogy polgári védelmi előkészületek részeként beszerezzék az új gázmaszkokat.

Ehud Barak védelmi miniszter becslései szerint várhatóan ötszáz izraeli fog meghalni abban az esetben, ha az Irán elleni támadásból komolyabb harc lenne. A Reuters gyorsszámítása szerint bár ennyi áldozat is fájdalmasan érintheti a 7,8 milliós országot, de nagyságrendileg lényegesen kevesebb lenne, mint ahány embert például az 1948-as függetlenségi háborúban (mintegy 6400), vagy az 1967-es hatnapos háborúban (csaknem ezer) vagy az 1973-as jóm kippúri háborúban (mintegy 2500) elvesztettek. Egy esetleges Irán elleni támadás szinte biztosan maga után vonná az izraeli városok elleni teheráni válaszcsapást. Ráadásul Danni Jatom, a Moszad volt igazgatója szerint számítani lehet arra is, hogy Libanonból a Hezbollah radikális szervezet, Gázából pedig a Hamász lőné rakétákkal Izraelt, vagyis Izrael többfrontos harcra készülődhet.

A Bloombergnek nyilatkozó volt izraeli katonai parancsnok, Shlomo Brom szerint elég nyilvánvaló, hogy Netanjahu és Barak is próbálja felkészíteni az izraeli közvéleményt az Irán elleni támadásra. A katonai szakember is úgy véli, ez bármikor megtörténhet a következő hat hónapban. Izraeli tisztségviselők szerint Izrael legjelentősebb üzleti központja és második legnagyobb városa, Tel Aviv és környéke lenne Teherán legfontosabb célpontja. A város köré éppen ezért hamarosan egy mobil rakétavédelmi rendszert fognak kiépíteni.

Forrás: AFP/Orel Cohen

A háborús készülődés egyik jeleként lehet értelmezni azt is, hogy az izraeli miniszterelnök a napokban új embert nevezett ki a polgári védelemért felelős miniszteri posztra. Avi Dichter tíz évvel ezelőtt a belbiztonsági szolgálat, a Sin Bét élén állt. A leköszönő miniszter mindeközben a Maariv című lapnak adott interjúban arról beszélt: "Nincs ok hisztériára. A polgári védelem még soha nem volt olyan jól felkészült, mint most". Megerősítette azt is, hogy jelenleg az izraeli lakosság több mint a felének elegendő vegyvédelmi felszerelés áll rendelkezésre, és a polgári védelemmel foglalkozó különféle hatóságok már pontosan felosztották egymás között a lakosság védelméhez szükséges feladatokat.

Időzítés kérdése

Az izraeli sajtóban megjelent találgatások szerint az esetleges Irán elleni támadásra leginkább az amerikai elnökválasztás miatt előálló bizonytalanság teremthet lehetőséget, ebben a köztes időszakban ugyanis az izraeli vezetésnek könnyebb lehet kész helyzet elé állítani Washington. Az Egyesült Államok mindeddig azt az álláspontot képviselte, hogy katonai akcióra csak végső esetben kerülhet sor. Leon Panetta amerikai védelmi miniszter az izraeli harci kedvet látva ezért is hangsúlyozta, hogy még van idő kivárni, lesz-e eredménye az Irán ellen hozott nemzetközi szankcióknak és a diplomáciai nyomásnak. Danny Ajalon izraeli külügyminiszter-helyettes viszont a múlt héten pont arra szólította fel a Nyugatot: ismerje el, hogy a diplomáciai nyomás nem hozott eredményt.

Forrás: AFP
Iráni diákok az iszfaháni urándúsítónál. Ragaszkodnak az atomhoz

Izrael amerikai nagykövete, Michael Oren elismerte: "Izrael órája gyorsabban ketyeg, mint Washingtoné". A mostani sietséget a Háarec című izraeli lap szerint az indokolhatja, hogy az Egyesült Államokhoz befutott legújabb hírszerzési információk szerint Irán egyre gyorsabban halad afelé, hogy nukleáris fegyvert legyen képes összerakni. Ez az információt azonban amerikai részről egyelőre nem erősítették meg.

"A leghülyébb ötlet"

Netanjahu és Barak támadókedvét nem mindenki osztja Izraelben. Az izraeli titikosszolgálat, a Moszad volt vezetője, Meir Dagan például nevetségesnek, stratégiailag ostobaságnak nevezte az Irán elleni izraeli támadás ötletét. "Ez a leghülyébb ötlet, amit valaha hallottam" - jelentette ki kertelés nélkül Dagan, aki arra is figyelmeztetett, hogy ha Izrael belemegy az Irán elleni támadásba, a régióban egészen lehetetlen kihívással fogja szembe találni magát. A volt Moszad-vezér azzal indokolta a nyilvános kirohanását, hogy - mint mondta - "senki sincs, aki megállítaná Bibit (Netanjahut) és Barakot" egy ilyen "veszélyes kaland előtt".

Dagan ezért kapott hideget, meleget is. A szemére vetettek, hogy lerántotta a leplet az izraeli tervekről, miközben a katonai támadás lebegtetése kulcsfontosságú lenne Irán megfélemlítése szempontjából. Ahogy a Bloomberg fogalmazott az elemzésében: ahhoz, hogy Izraelnek ne kelljen Iránt bombáznia, fenn kell tartania a látszatát annak, hogy bármelyik pillanatban megindíthatja a támadást.

Forrás: AFP
Mahmúd Ahmadinezsád iráni elnököt eddig még nem törték meg a szankciók

A politikusok háborús retorikája a közvélemény-kutatások szerint kezdi meggyőzni az izraelieket. Egy augusztusi felmérés szerint egyre fogynak a támadás ellenzői: míg márciusban a megkérdezettek 58 százaléka ellenezte, hogy amerikai támogatás nélkül támadja meg Iránt Izrael, addig mostanra 46 százalékra olvadt ez az arány.

Mire megy Izrael az Egyesült Államok nélkül?

Az iráni-izraeli konfliktus az amerikai-izraeli kapcsolatokat is megterheli. Az izraeli vezetők egyrészt nem bíznak abban, hogy az amerikaiak valóban készek katonai akciót indítani, ha Irán az atombomba építésének küszöbén állna. Másrészt viszont az Egyesült Államok szerint egy esetleges Izrael által indított támadásért nagyon nagy árat kellene fizetni, miközben elenyésző eredménye lenne, és legfeljebb egy-két évvel tudná eltolni az iráni atomfegyver megépítését. Ráadásul Izrael az Egyesült Államok nélkül aligha érhet el bármi érdemlegeset. Politikai elemzők szerint ugyanakkor, ha a következő fél évben Izrael nem indítja meg a támadást, akkor elveszíti a hitelességét.

Ehud Barak már februárban arról beszélt, Izraelnek hónapokon belül meg kell kezdenie a katonai akciót, a fenyegetéseken kívül azonban érdemi lépések nem történtek.

Minderről az irániaknak is megvan a maguk értelmezése. Az iráni külügyminisztérium szóvivője kijelentette: nem valószínű, hogy egy olyan "illegitim rezsimnek" a tisztségviselői, mint az izraeli, egy ilyen logikátlan lépésre szánnák rá magukat, mint Irán bombázása.

Az iráni gazdaságot nem hagyták érintetlenül az amerikai és európai szankciók. A Bloomberg adatai szerint az iráni olajtermelés idén húsz százalékkal esett vissza, az infláció felpörgött, és emelkedett a hús, a kenyér és a rizs ára is.

Iránt többször is szankciók sorával sújtotta az ENSZ, az Európai Unió és az Egyesült Államok pedig még szigorúbb korlátozásokat vezetett be ellene 2006 óta, mert nem hajlandó leállítani az urándúsítást. Izrael és a nyugati hatalmak attól tartanak, hogy az urándúsítással Irán képes lesz atomfegyvert is előállítani. Teherán viszont azt állítja, hogy nem akar atombombát, de az atomerőművekre szüksége van az energiaszükségletének a fedezéséhez. Az izraeli vezetők évtizedek óta lobbiznak a szövetségeseiknél, hogy akadályozzák meg, hogy Irán atomfegyverhez jusson.
Link

 

 Forrás: www.origo.hu/nagyvilag/20120815-gazmaszkokkal-szirenakkal-keszulnek-izraelben-az-iran-elleni-haborura.html

 

2012.06.20.

 

 

Benjamin Fulford - Fontos Találkozók Lesznek Június 15-20 Között, Melyekben Megkísérelnek Véget Vetni A Pénzügyi Krízisnek!

2012.06.15

Számos titkos és magas szintű nyílvános találkozó lesz június 15 és 20-a között, melyeknek fő célja lesz megszűntetni a pénzügyi válságot, mely azzal fenyeget, hogy összeomlik a nyugati világ bankszektora!

 

Most mindenki abban bízik, hogy a 18-án kezdődő G20-as találkozón hatalmas áttörést fognak elérni!

Hogy a dolog kivitelezhető legyen, a White Dragon Társaság küldött egy üzenetet a 300-ak Tanácsának, javasolván egy olyan kampány bejelentését, melynek intenzitása a világháborúéhoz hasonítana, megcélozván a szegénység megszűntetését, megállítani a környezetszennyezést, felszámolni a betegségeket, és egyébként megpróbálni megmenteni csodálatos, de gyengélkedő Bolygónkat!

 

Ha a Tanács pozitívan reagál és a pénzügyi blokk még mindig fennáll, akkor a következő szintű utasítás már a P2-es szabadkőműves páholyhoz és a BIS-hez lenne címezve, olyan források szerint, akik érintettek a tárgyalásokban.

A másik gazember aki érintett az új pénzügyi rendszer felállításának megakadályozásában, az a drón sorozatgyilkos és a Federal Reserve alapító családjai által dróton rángatott Barack Obama! Ezen családok a Warburg-ok, Harriman-ek, Scherff-ek (Bush), Morgan-ek, Mellon-ok, Rockefellerek, Rothschildok, és szolgáik, akik a problémák fő forrását jelentik.

 

Eddig a pontig Bush-ék, a Rothschildok, a Rockefellerek, a Fekete pápa és a "ki kicsoda" a nyugati hatalmi eliten belül, már mindegyikük kínált csillagászati kenőpénzeket a White Dragon Társaság tagjainak, hogy megkíséreljék fenntartani befolyásukat a dollár - és eurónyomdák felett!

 

Szükségtelen mondani, hogy ezek a szupergazdag trilliomos családok egyetlen pillanat alatt értéktelen hulladékká válnának mesebeli pénznyomdáik nélkül! Amióta nem kerül nekik semmibe néhány plussz 0-t ütni a központi bank számítógépeibe, azóta folytatják egyre abszurdabb játékaikat olyan csillagászati számokkal, melyeknek semmi köze a valós világhoz! A legutolsó központi bank kötvényen, melyet egy bennfentes látott 46 darab!!! 0 volt, de az is épp olyan értéktelen volt mint a többi!

 

Annak lehetőségét is szem előtt kell tartanunk, hogy mi van akkor, ha a pénzügyi rendszer blokádja a nyugaton nem hozható összefüggésbe sem a Federal Reserve családjaival, sem a 300-ak Tanácsával, sem a P2-es páhollyal, a BIS-szel ,illetve semelyik más emberi szervezettel! Abban az esetben a mesterségesen kreált "szélhámos" hírszerzői történet felfedésre kerülne az MJ12 által, amit illene komolyan venni! Ez átmenetileg megszűntetné az elektromos pénzt, lenullázna minden bankot, és ideiglenesen visszatérnénk a készpénzhez, amíg a rendszert biztonságosan újra nem indítanák. Ez a lehető legrosszabb forgatókönyv a pénz összeomlását tekintve. Ez jelentős átmeneti nehézségeket eredményezne, de nem tömeges éhezést.

 

Mindenesetre, ha elég nagy mennyiségű ember szerezne tudomást az átverésről, az az a magántulajdonban lévő, a semmiből előállított fiat-pénzről, akkor abból óriási botrány lenne! A pénzteremtés folyamatának és elosztásának mostantól egy teljes mértékben átlátható folyamatnak kell lennie!

 

A háttérhatalomnak fel kell fednie az igazságot titkos szabályaikról/szokásaikról. Ez azt fogja jelenteni, hogy fel fog tűnni egy Dél-afrikai stílusú igazság és megbékélés társaság, mely előtt beszélni fognak bűneikről, melyeket az emberiség ellen követtek el, hogy elnyerjék bocsánatunkat.

 

Ez a továbbiakban azt jelenti, hogy a rabló, "főúri" irányító rendszer, mely az utóbbi legalább 100 évben működött, igen gyorsan le lesz bontva! Ez magában foglalja a történelem teljes átírását. Már tudjuk, hogy a történelem, melyet a nyugati iskolákban tanítanak, egy erőteljesen cenzúrázott verzió. Például a történelem valós változatában a rabló fejedelmek megszerezték és megszilárdították a totális hatalmat. A hamis verzió szerint a nagy monopóliumok és kartellek széttöredeztek a demokratikusan választott kormányok keze útján. Szintén a hamis verzió szerint a civilizáció Mezopotámiából indult ki 7000 évvel ezelőtt és egyéb más civilizációk sem sokkal öregebbek ennél! A valóságban a fejlett civilizációk több mint 14000 évesek a világ számos pontján! Talán a vatikáni könyvtár kinyitása a nemzetközi tudósoknak egy jó kiindulópont lenne!

 

Az iskola és a média agymosó tevékenységének szétzúzása radikális változásokat eredményezne. Egy orosz forrás szerint a sötétek olyan jó munkát végeztek, hogy további 15 évre lesz szükség, hogy egy új, nem agymosott generáció nőjön fel!

A White Dragon Társaság szerint az emberiségnek mostantól egyetlen parancsolatot kell követnie: úgy bánj másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak! Az elgondolás, hogy az emberek bármit megtehetnének, amit akarnak, akárhogyan akarják, bármikor akarják, vágyaik szerint, a titkos szövetkezőket szótlanul hagyva ledermednének.

 

A háttérhatalmi családok tagjai zavarodottnak és megrettentnek tűnnek és félelemmel tölti el őket az a gondolat, hogy az emberiséget felszabadítják. A sötétek valahogy azt gondolják, hogy a civilizáció összeomlik, ha az embereket nem rabszolgaként kezelik, de ez nyílvánvalóan nem igaz! Az emberek folytatni fogják a munkát és az alkotást, különben "unatkoznának". Természetesen a csatának még nincs vége és a vágyott szabad jövő még nincs itt!

 


 

Fordította és bejegyezte: Magellán 

http://valtozoban-a-vilag.blogspot.hu/

Forrás: www.spiritiszta.hu/cikkek/hirek--fontos-informaciok/benjamin-fulford---fontos-talalkozok-lesznek-junius-15-20-kozott--melyekben-megkiserelnek-veget-vetni-a-penzugyi-krizisnek-.html

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.