Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Maya naptár

1.2007. Június. 3. Egyesül Államok NASA központ Kennedy Space Center. A térkép amit olyan nehezen és kalandos úton szereztünk meg , hol itt , hol ott kallódik nem törődnek vele. Pedig az intelligens kutató tudós számára ott vannak az árulkodó jelzések csak olvasni kell tudni. Egy biztos, úgy látom minden más fontosabb lett mint ez. Éppen a nap szél kutatás került előtérbe, belátom összefüggés van a két problémakör között, de az átalakulóban lévő földünk szempontjából csekély a lehetősége, hogy ez negatívabban hat rá mint idáig. - John gyere ide , Li azt mondja nagyon érdekes dolog történik éppen most! Sürgetett Frank . Li és Raeder tényleg izgatottan figyelték a monitort a számokat . Oda mentünk én is bekapcsoltam a gépem, kértem küldjék át az én gépemre is az adat halmazt, mert nekem már kész elemző programom működött amely a számokból három D-s ábra sort varázsolt a monitoromra, amelyet a nagy kivetítőre küldtem át és csak figyeltem. Wenhui Li New Hampshire Egyetem űrfizikusa olyan lelkesedéssel dolgozott és közben magyarázta az eseményeket , amit az én programon már közvetlenül a számokból készített 3D - s multimédiás animációt. Olyan, volt mint a moziba lennénk. 16:9 arányú mpeg film folyam lenne, csoda szép színek, mintha az űrben lennénk. Mindenki hallgatott csak Li mondta a magáét izgatottan alig vette észre hogy Frank rázza a vállát.
- Li , nézd!! kiáltott rá Frank. Fel nézett és nem akart hinni a szemének , a szemüvegét feltolta a homlokára és csak csodálta a látványt. Li későbbi nyilatkozatában a következőket mondta:
„ Az esemény egy kis figyelmeztetéssel kezdődött, amikor a napszél egy enyhe kitörése egy mágneses mező nyalábot szállított a Naptól a Földre. Mint, amikor egy polip a csápjait egy nagy kagyló köré fonja, a Nap mágneses mezeje körbevonta a mágneses mezőt és felrepesztette. A repedés olyan folyamatként ment végbe, amit mágneses újrakapcsolódásnak hívunk. Magasan a Föld pólusai felett a Nap és a Föld mágneses mezői összekapcsolódtak, hogy csatornát formáljanak a napszélnek. A csatornák az északi és a déli pólusnál gyorsan fejlődtek ki, percek alatt átfedték egymást a Föld egyenlítőjénél, hogy létrehozzák a legnagyobb mágneses hasadékot, amelyet a föld körüli pályán lévő szondák valaha feljegyeztek.” Részemről egész más hasonlat és kép jutott az eszembe még hozzá Isten (Iz-Ten) atyánk le nyúlt Földanyánkhoz és Anyánk engedte , hogy Isten belé hatoljon és újra megtermékenyítse fényével, és életet adó erővel, ami nem más mint elektromágneses rezgés, hullám. Mivel az egész Univerzum ilyen és ennél finomabb rezgésből épül fel . Jó lenne tisztán látni, ugyanis az univerzumunk hullám természetű és nem csak atomi részecskék halmaza. Ez utóbbi az előbbinek következménye, és minden tudós Istent keresi csak már nem tudja, mert elfelejtették vele. Térjünk vissza az előbbi eseményekhez.
- John ez nagyon állat, hogy csináltad ? Kérdezte Li .
- Kedves barátom ez a magyar zsenialitás. Jegyeztem meg.
- Igen ti magyarok nagy koponyák vagytok, hogy van ez nálatok? Kérdezte Li.
Most nem erről kéne beszélnünk, inkább a munkáról, ugyanis a kormány szerint meg kellene mentenünk a civilizációt és Amerikát. Szerintem meg jön majd egy új kormány, amelyik másként gondolja és leállít minket , de nem bánom elmondom. A Magyarság az nem faji kérdés hanem lélek minőségé és zsenialitásunk a nyelvünkből fakad, ami adja a gondolatokat és kultúrát. Az egyik barátom meg volt hívva Moszkvába egy sok rétű és témájú konferenciára ahová a föld legnagyobb koponyáit hívták meg. A világ minden tájáról presumerológusokat , egyiptológusokat , régészeket, íriszdiagnosztákat,  és a fizika minden ágából valakit és biológusokat. Egy a lényeg , hogy ezek a tudósok mindegyike kijelenti : „ - A jövő nyelve a magyar lesz .” Ugyanis a kutatások bizonysága alapján ki lehet jelenteni , hogy az ős nyelv is a magyar egy ős változata a persumer nyelv volt. Ezt nem magyar tudós szájából hallottam, hanem Amerikai, Orosz, Francia, és Angol tudósok mondják. Mi magyarok szárnyalunk ha engedik és meg van minden körülmény. Nekem itt adatott ez meg Amerikában Hála Istennek!

2.

 

Erről ennyit, és most a munka.
- Li őszintén, mit kezdünk a nap széllel és a mágneses mezővel azon kívül , hogy megmérjük és ábrázoljuk, és akkor mi van? Kérdeztem meg .
- Nem tudom John , nekem ki van adva ez a munka és kész.
- Rabszolgák vagytok , nem gondolkodtok, hogy  csak az orrotokig láttok, aztán irigyeltek minket magyarokat. Jegyeztem meg .
Hogy érted azt , hogy rabszolgák vagyunk. Pattant fel Li.
Úgy, ahogy mondom.
- Ne vedd sértésnek barátom, de van egy megállapítás, amit nagyon igaznak találok és könnyű belátni helyességét. Gondolok itt az Esszénus Béke Evangélium 2. könyvében Jézus a következőket mondja: „ Mert aszerint mérlegelni a boldogságodat, hogy mi történik veled annyi, mint szolgaként élni. De a benned lakozó Angyalokhoz méltón élni azt jelenti, hogy szabad vagy. Tudjátok meg, hogy házatok, földetek, fiaitok és lányaitok, a szerencse minden öröme, és a megpróbáltatás szomorúságai, igen és még az is, hogy mások mit tartanak rólatok, mindezen dolgok nem hozzátok tartoznak. És ha ti ilyen dolgok után vágyódtok, és törekszetek, és bánkódtok és örvendeztek fölöttük, akkor ti valójában szolgák vagytok, és szolgaságban is maradtok. Csak az szabad, aki úgy él, ahogy élni kíván, akit nem akadályoznak tetteiben, és akinek kívánságai megvalósulnak. „ Idéztem nekik, kik ámulva hallgatták .
- John te honnan tudsz ilyeneket ? Kérdezte George, aki épp akkor ért oda egy hatalmas bőrönddel, amely egy targoncán hevert .
- Elnézést kérek a pontatlan idézetért direkt volt a jobb megértés kedvéért. Mondtam, majd rögtön megkérdeztem George-ot .
- Mi érdekeset hoztál nekünk?

- A sark vidékekről kértem mintákat és most ért ide. Jelentette ki George majd hozzá fűzte:

- Gyerekek kezdjétek el az elemzésüket minél előbb és kérek egy összehasonlítást a térképünkkel amit hoztunk. Hallom volt közben egy nap szél kitörés ami rögzítésre került!
- Igen értem George minden össze lesz hasonlítva. John gépén megnézheted, gyönyörű volt az egész. Ez a pasi egy zseni! Mondta Li pakolás közben.
- Vigyázzatok az anyagra, mert fél éves munka eredménye! Figyelmeztette a lázasan dolgozó embereket George , majd hozzám fordult.
- Na mutasd ! Átölelt a vállamnál barátian , és én elindítottam a rögzített fájlt , és elámult a látottakon.

- Ez gyönyörű ügyes munka ! Közben nagy csend lett, mindenki a bejátszást nézte. George visszafordult , mire a többiek dolgoztak tovább, mintha nem történt volna semmi.
- Látom ellested a nézésem!

- Iparkodik az ember. John miről beszéltetek az imént? Kérdezte meg George.
- Csak a szolgaságról és szabadságról folyt a diskurzus és Jézus Urunkat idéztem az Esszénus Béke Evangéliumból. Tudod el kéne olvasnia mindenkinek és eltudná dönteni, hogy mi a hamis és mi az IGAZ! Neked nincs meg , nem olvastad? Kérdetem tőle.
- Nincs. Felelte, majd érdeklődött, hogy nem adnám-e kölcsön .
- Szívesen nekem ugyanis megvan angolul és magyar nyelven és az angol példányomra nincs szükségem munka után gyere át érte. Nincs szándékom megbántani senkit a vallásában, de tisztán kell látni az IGAZSÁGOT.

3.

 

- Rendben John, munka után megbeszéljük.
- George, Johnnak igaza van ! Kiáltott Li félig vagyunk kész a minták elemzésével , de már most megállapítható , hogy nagy változás előtt áll a föld . A mintákból egy pólus váltás is szóba jöhet 2012 – ig , de még a mi életünkben, és a térkép vizsgálata megállapította , hogy régebbi ötvenezer évesnél és nem atlantiszi hanem Ataiszi!
- Mi a lényeg? Kérdezte George.
- Az, hogy az égtájak fordítva vannak rajta. Ezek szerint abban a korban épp ellenkező pólusok voltak mint most, és ellenkező irányból kelt a nap is, és fordított irányba keringett a föld mint most, ami az jelen.... !
- Azt jelenti hogy a ózon pajzsunk lyukain és nyílásain … Vágott közbe George , de én folytattam.
- Nem csak az ózon , és mágnesesség , de a fordított irányú keringéshez meg kell álljon a Joli-Tórem a Föld Anya és nem lehet tudni , hogy ez meddig tart majd , mert eltarthat néhány perctől több napig is vagy hétig. A Bibillia bocs az előbbi az utóbbinak a Káldeus elnevezése, amit a zsidó barátaink rosszul vettek át. A Biblia három napról számol be. Nem mindegy mekkora sugárzást kap az élővilág! Fejeztem be a mondatott. Síri csönd következett, döbbenten hallgatták fejtegetésem a jövőről. Majd ijedt arccal Li oda jött és megkérdezte:
- Akkor mi lesz velünk?
- Nem tudom barátom, csak azt, hogy a huszonnegyedik órában vagyunk és a döntés hozók még mindig nem akarják a valóságot az emberekkel közölni. Még szerencsénk , hogy sokan dolgoznak azon hogy emeljék az emberiség tudatosságát és rezgés szintjét a Föld Anya rezgését is emelve. Ez egy olyan folyamat, amely oda-vissza működik. Már régen vissza kellet volna térnünk az szimbiózisban való élethez a Földdel és a kozmosszal. Első lépésben meg kell szüntetni a levegő, a vizek és a föld szennyezését , másod sorban az egyének visszatérhetnek szabad akaratukból az élő táplálékokhoz amit az „Isten” nekünk adott és csak a hústól és állati vértől tiltott el, (ez nem kötelező), hogy fizikai testünket egészségesen tartsák és ezzel felépítsük az „Isten templomát a fény testünket!” Aztán megszüntetném a jelenlegi bankrendszert és gazdasági rendszert, ami az emberiséget , és a nemzeteket adóság csapdába és „rabszolgaságba” taszította, ennek jelei mutatkoznak már most is. Ezt magas tudat szintű emberekkel lehet és érdemes megvalósítani, akiknek a szívükbe van írva a „Törvény” és nincs szükség írott törvényekre és rend fenntartó szervezetekre, mert nemes érzésűek és magas erkölcsiséggel rendelkeznek. Nem másokból akarnak boldogulni , hanem egymásért egymást segítve. Mindenki legyen nyitott szívű és elfogadó másokkal szemben , mert nem babra megy a játék! Az emberiség és a föld sorsa a tét.

- Te John, akkor rengeteg munkahely szűnne majd meg! Jegyezte meg az Őrmester.
- Igen sok ,de csak olyanok, amik az együttélést gátolják és nem óvják a természetet, egyébként már rég léteznek olyan technológiák, amelyek környezet barátok csak „ VALAKIKNEK” nem áll az érdekében, hogy alkalmazzák . De egy gazdasági világ válság alkalmával, ami fenyegető közelségben van majdnem minden ágazat sérül vagy tönkre megy. A lebontó energiák már beindultak és még a háttér hatalom sem tudja meggátolni csak lassítani a folyamatot miközben az emberiség rezgése egyre nő, a Föld Anya rezgésével együtt és visszaköveteli ami az övé , azt hogy az ember újra váljon egyé Atyjával a kozmosszal az Istennel és Anyával a Föld Anyával! Ismét valósítsuk meg a földi mennyországot, hogy igazi galaktikus lények váljanak belőlünk, akik otthonosan mozognak a fizikai síkon és a spirituális síkokon, és a távoli csillag testvéreinkkel a közelgő aranykor kezdetén! Megismerjük igazi származási helyünket! Ez az én véleményem, de ha tud valaki jobbat, mondja nyitott vagyok minden megoldásra vagy kombinálhatunk több megoldást egybe. Egy biztos, hogy ezek mikor következnek be nem lehet megjósolni, úgyhogy gyors és határozott lépésekre és felvilágosító munkára van szükség.
- John akkor csak imádkozhatunk, hogy minél később vagy ne következzen be ez a tragédia. Jegyezte meg George.

4.

- Az a legnagyobb baj, hogy a döntéshozók elodázzák vagy áthárítják a felelősséget és a döntést , mint a mi esetünkben is. Összeszedtek egy csapatot , hogy vizsgáljuk meg értékeljük ki és készítsünk egy akció tervet az emberiség illetve Amerika megmentésére, csakhogy első sorban az ő felelősségük lenne az, hogy terveket készítsenek némi segítséggel. Mert itt ha lelassul a föld forgása már késő, mert nincs olyan űrhajónk ami ennyi embert befogadna és evakuálna Még szerencse , hogy itt tartózkodik a galaktikus föderáció hajóival, amelyek hatalmasak és segíteni vannak itt és nem pusztítani, ahogy beállítják vagy próbálják letagadni vagy mozi sikert kovácsolva súgalják . Készen állnak a kapcsolat felvételre és minden nemű beavatkozásra a fény és az emberiség oldalán a fátyol túloldaláról mennyei magasságokból kapják ők is az utasításokat. Nem tudom mi van velem , de olyan mintha gondolat csomagokat kapnék.
- Nincs ezzel semmi baj csak el vagyunk ámulva azon, hogy mennyi mindenhez értesz és amit tudsz! Milyen föderációról beszélsz? Kérdezte meg Li. - A galaktikus föderáció. Tudtommal három faj segíti az emberiséget, a Sziriusziak, az Arkturiaiak, és a Plejádokbeliek , de majd még utána nézünk az „Arvisurákban” . - Aha. Válaszolta Li.
- Visszatérve az előbbi kérdésedre , igen nagyon sok minden érdekel, valószínű , hogy mentál négyes szinten vagyok. Ugyan még nem mérte senki, de a jelek és a viselkedés minták arra utalnak.
- Te most megint megleptél. Mi az a mentál szint? Kérdezte az őrmester.
- Szellemi szintnek nevezik, három fajta szint van kétszer hetes és egyszer hármas. Van az asztrál sík, amely hét szintű, a mentál sík, amely szintén hét szintű és van egy intuitív sík, három szinttel. - Már értem. Bólogatott az őrmester.
- Szerinted mi legyen? Tette fel a kérdést az őrmester George -nak .
- Ha ezt, amit John előadott itt nekünk a politikusoknak és a hadseregnek be adjuk, megvesznek!
- Tudjátok nagyon sok mindenben igaza van, de mondanunk kell valamit és még valami. Nem kéne pánikot kelteni!
- John Tényleg megállhat a föld? Fejezte be George a mondókáját.
- Nem tudom még most megjósolni de 60 , 40 % - ban igen, hacsak nem történik olyan valami, ami megakadályozná. Pontosítani kell a vizsgálatokat és más információkat például a Maya naptárral összefüggésben. Én már belefolytam, de pont ez a küldetés illetve ti akadályoztatok meg! Jó lenne visszamenni és befejezni!
- Oké John visszamegyünk és pontot teszünk a végére, de előtte Washingtonba megyünk és beadjuk nekik! Lassan kinyújtotta a középső ujját. Erre nagy derültség támadt , mire visszafordult és megjegyezte:
- Volt nevetni?
- Nem! Válaszolták egyhangúlag.
- Akkor munkára, szedjétek ízekre ezeket a tömböket! Ha kell kérjetek segítséget biológusoktól, fizikusoktól, sugárbiológusoktól ,geológusoktól, mit bánom én bárkitől csak legyen eredmény!
- Mennyi időnk van George?
- Néhány óra vagy nap!
- Az nem sok! Válaszolták.
- Gyere John induljunk, útközben megbeszéljük a stratégiát a tények tükrében és azt hogyan tálaljuk! Mondta George, miközben kisétáltunk a központból beültünk George autójába és kihajtottunk a repülőtérre, épp csak elértük a menetrend szerinti járatot.   Alig szálltunk be a gépbe a pilóta felszállási engedélyt kért a toronytól, annyi időnk maradt, hogy leüljünk és bekapcsoljuk az öveket. Már fel is szállt a gép.

- John , komolyan gondolod azt hogy megállhat a föld ? Kérdezte komoly tekintettel George.

- Az esélye megvan. Egyenlőre nem lehet megmondani csak megközelítően , de ha bekövetkezik mit tesz a kormány, hogy elkerüljük a katasztrófát? Mert tudtommal nincs olyan eszköz, ami megakadályozná azt a besugárzás mennyiséget, ami érné az élővilágot és így az emberiséget!

5.

A jégtömbök vizsgálata arra irányul, hogy ezt megtudjuk és összehasonlítsuk a régi írásos emlékekkel, illetve a mondai hagyományokkal. Tudtad , hogy jövőt csak a múlt igazságaira és az ebből fakadó kultúrára lehet építeni?
- Nem tudtam vagy legalábbis nem így. Válaszolta George.
- De ha folyamatosan X évezred óta folyik az emberiség félre vezetése, nem könnyű felderíteni az igazságot. Ezért hagytam ott a hivatalos tudományt. Meg mondták, hogy mit gondolj , milyen szempontok alapján és milyen eredménye legyen a vizsgálatoknak és így is közölték le a „hivatalos szakfolyóiratok, a napilapok , a tv és a rádió . Ezt tanítják az iskolák az egyetemek, erről szolnak a könyvek stb, vagyis gyűjtő néven a média befolyása alatt áll az emberiség . Ha megvizsgálod , azt amit tudsz rájössz arra , hogy minden csak hír anyag és attól válik igazzá vagy hamissá, hogy milyen rég mondják és sulykolják beléd. De mint én is jó párszor igazság morzsákra bukkantam és közölni akartam, de a fejemre koppintottak és megtiltották a cikk közlését mondván, akkor megvonják a támogatást a kutatástól és az egyetemtől . Egy pár alkalommal elérték a céljukat aztán én elégeltem meg és beintettem, vettem a kabátom és felmondtam. Alapítottam egy vállalkozást és így folytatom . - Szóval azt mondod , hogy egy háttér hatalom irányít bennünket, hogy- hogy nem tud erről senki? Kérdezte kissé ingerülten.
- Mert úgy van kialakítva, hogy úgysem hiszed el és senki sem hiszi el, mert annyira hihetetlen az igazság . Nem csak azzal az ötszáz családdal van baj, akik a hátér hatalomban van, mert őket a kapzsiságuk vitte bele. Mondtam nyitva hagyva a kérdést.
- Hanem? Döbbent meg George.
- Ezek az emberek csak bábok , a hunyó mindig a bábjátékos! Nem tiszta még előttem milyen szellemiség lehet, de jó szándékot ne várj tőle, hála Istennek  látható módon csökken az ereje.
- Akkor mitévők legyünk? Tette fel a kérdést George. Beszámolunk az eddigi eredményeinkről javaslatot teszünk, esetleg megemlítheted nekik finoman, hogy tudsz a galaktikus föderációról és segítséget remélhetünk tőlük az esetleges evakuálásban! Lassan leszálltak , közben George laptopjára megérkezett a legfrissebb eredmény a jégtömbök vizsgálatáról e-mailben. Három egymást követő korszak kezdeti illetve végi időszakát tudták összehasonlítani. A jelenségek amik megegyeztek a mágnesesség csökkenése, klíma változás és a pólusok vándorlása . Ennél a pontnál értek el a mai állapothoz, csakhogy a régebbi korok vizsgálata és a mai korunk vizsgálata ismételten kimutatta a mágneses anomáliákat az előző három korszaknál a mágnesesség mértéke és minősége egyezett. - Ott tartunk ahol az elején ! Mutatta meg az eredményeket a gépén George!
- Ebben a helyzetben egy kis remény sugár bontakozott ki ,
- Mégiscsak igazam lesz. Gondoltam.
- A Föld emelkedése okozza az anomáliákat, és ez ellen nem tud tenni senki, csak az egyének úgy , hogy emelik saját tudat szintjüket . Mondtam George-nak. Közben leszálltunk. Kissé hűvösebb volt mint délen majdnem fáztam. Beültünk egy ott várakozó kocsiba és elindultunk a Pentagon épületébe ! - Ismerős hely. Gondoltam. Néztem a város forgatagát , ahogy a lemenő nap be-be villan az üvegen a kocsiba haladás közben az utcákat végig pásztázva . De nem tartott soká az idill, mert megérkeztünk. És már fenn találtuk magunkat abban a teremben, ahol a kaland kezdődött. Egy hatalmas ovális asztal mellett több katona tiszt és civil , némelyek ültek de a többség álldogált és beszélgetett vagy idegesen rohangált papír tömbökkel vagy iratrendezővel. A technikusok előkészítik a bemutatóhoz a projektort a vetítő vásznat. Ahogy beléptünk odajön az egyikőjük.

6.

- Uraim melyikük tartja a beszámolót, megkaphatom a gépét , hogy beállítsam?
- Nem! Majd én. Válaszolta George amúgy katonásan. Hátat fordított intett a munkatársainak, hogy végeztek összeszedték a holmijukat és elhagyták a szobát. Odaléptünk a vetítőhőz és pikkpakk összeraktuk a gépet, betöltöttük az anyagot részünkről készen voltunk, a kezdésre, vártunk. Telt múlt az idő , eltelt tíz perc aztán húsz , és így tovább. Már huszonöt perc késésnél jártunk, amikor az egyik magas rangú tiszt udvariasan megkért minket, hogy kezdjük el. George odalépett a géphez és megkezdte a beszámolót. Sorolta a vizsgálat módjait és eredményeit. Csupa grafikon és elemzés . Ahogy elnéztem a társaságot a többség nem értett belőle szinte semmit, de úgy csináltak mintha … ! Amikor az ajtó kinyílt és megjelent az elnök George W Bush csak intett, hogy folytassuk. Nekem meg eszembe jutott a nagyapja , Hitler pénztárosa volt! Bízom benne, hogy nem lesz elnök többet. Közben kinyílt a korona csakrám vagy magyarosan csokrom és egy hatalmas energia csomagot kaptam, miközben a Maya naptár jutott az eszembe , be voltam sózva mehetnékem lett. Az energia hatására ellazultam behunytam a szemem és csodálatos képeket kezdtem látni. Láttam , egy ősz öreg embert, ahogy a szemembe néz átható tekintettel majd a világűrt, ahogy ott állok csillagokkal körül véve egyszer csak lehullott a fizikai testem mint egy ruha a lábamhoz , majd áttetszővé váltam és fény kontúr vett körül. Majd egy esti időszakban találtam magam és az égbolton megjelent a föld bolygó , mintha a holdon lennénk csakhogy ott nincsenek fák és hegyek itt meg vannak és az „ÚJ FÖLD” , felírat az égen. Megint másik helyszín, nappal volt és csodálatos állapotokat tiszta környezetet, tiszta friss levegőt, áttetsző vizeket egymást szerető és segítő embereket láttam. Majd később az ellenkező pólust, azt ami most jellemzi a földet. Szennyezett levegő , vizek , és erőszakos törtető emberek! Az előbbi a jobb oldalon az utóbbi a bal oldalon, én meg középen . Ismét George hangja zavart fel a látomásomból, pont a beszámoló végére.
-Elnök úr ! Szólította meg George az elnököt. Érdemes lenne elgondolkodni ezen a tudat szint váltáson, igaza lehet Johnnak a föld rezgés szint emelkedése okozza az anomáliákat a mágneses mezőben és nem kell mindjárt katasztrófára gondolnunk!
- Ki az a John? Kérdezte az elnök.
- Én vagyok Elnök úr. Válaszoltam és felálltam a székemből.
- Maga! Mivel foglalkozik? Kérdezte.
- Épp a világot próbálom megmenteni, egyébként fizikus, történész, régész vagyok. Tényleg nem kéne farkast kiáltani, mert meg fog jelenni.
- Milyen farkas? Nem értem. Értetlenkedett az elnök.
- Azt látom. Mosoly a teremben. Az elnök  idegesen körül nézett, majd oda szólt;
- Megmagyarázná kérem!
- Természetesen. Ez egy Magyar mondás arra, hogy feleslegesen ne keltsünk pánikot, mert a megidézett baj forrása megjeleníti magát vagyis bekövetkezik. Azt is mondhattam volna, hogy ne fesd az ördögöt a falra, mert megjelenik.
Egy szó mint száz , ne keltsünk pánikot azt mondom.
- Jó , hogy nem mindjárt az ufókat hívjuk segíteni! Azt hittem , hogy komoly emberekkel vagyok körülvéve!
- Én is azt hittem! Mondtam kissé gúnyosan. Ismét mosoly a teremben. Egyébként nem is rossz ötlet.
Tudomásom van arról , hogy mindenképp kiürítésre kerül a föld, csak nem úgy, ahogy önök elképzelték. Ez négy módon történik meg. "Az első változat vagy csoport, akiket begyűjtenek, karanténba illetve börtönbe kerülnek. A második változat, azok lesznek, akiket kitelepítenek, mert nem bírnák ki a frekvenciát, és egy másik világba helyezik. A hármas csoport, akik mennek az új földre három – négy milliárd ember, ők már kibírják a magasabb rezgés tartományt. És végül a negyedik csoport, azok lesznek, akik önként elmenekülnek és meghalnak, de nem menekülhetnek el az igazságszolgáltatás elől."
Döbbent csend , szinte hallani lehet, hogy kattognak az agyak és hevesen ver a szívük. Az elnök csak néz azzal az ijedt egér szemeivel.

7.

George is csak nézett, láttam rajta , hogy nem érti, aztán megszólalt.
- John ezt meg honnan szeded? Kérdezte.
- Az egyik Magyarországi ismerősömtől idéztem.
- UFO kutató az ismerősöd?
- Nem . Arvisura kutató és sok egyéb.
- Mi az a Arvisura?
- Én sem rég foglalkozok vele. Ha jól értelmezem, a szellemi térben található információ a világegyetem működéséről és a múltunkról egy beavatott által lehozott szóban vagy lerótt (írott) formában tovább adva. Majd később beszélünk ezekről a dolgokról is.
- John miről beszélnek kérem? Nem osztaná meg velünk is! Idegeskedett az elnök, az asztalra támaszkodva miközben a nyakkendője belelógott a tányérjába. A mellette ülő hölgy félelemtől reszketve figyelmeztette. Ránézett és megnyugodva köszönte meg.
- Az előbbi pár mondatom származását beszéltük meg, miszerint egy Magyarországi fiatal embertől erednek.
- Na és ki ez a fiatal ember?
- Nem tartozik önre! Mondtam nyugodtan és határozottan. Mire elgondolkozott, mivel nincs hozzá szokva , hogy valaki így beszéljen vele, majd leült a székére majd megkért, hogy folytassam.
- Nincs mit folytatni elnök úr. Bíznunk kell az egyre tudatosodó emberekben , hogy átlátják és megteszik, amit meg kell tenniük. Szinte semmi nincs a kezünkben , néhány jóslaton és geofizikai mérésen túl. Ami arra utal , hogy sorozatos katasztrófák következnek be. Talán a Mayák jóslatával és naptárjával érdemes, foglalkozni az egy  komoly rendszer.
- Oké John foglalkozzon vele, tudja meg mi a nyavalya lesz a földdel, de ennyi embert nem tudunk és nincs is szándékunkban megmenteni, érti tudóskám!
- Miért hány embert akar megmenteni elnök úr? Ötszáz családot, az illuminátus rendet ? Plusz a vezető államfőket, az Orosz államfőt, a Japánt, a Német kancellárt, a Francia államfőt a Brit uralkodót az Arab sejkeket? A többiek meg pusztuljanak meg!? Csak ez nem ilyen egyszerű! És mivel akarja őket kimenteni a katasztrófából, űrhajókon? Tudtommal nincs ilyen technológiánk, vagy mégis csak léteznek UFOK és átadták a technológiát? Netán valamilyen Noé effektusa van és bárkákat építenek? Van egy rossz hírem önnek. Ha esetleg bekövetkezik egy bolygó szintű katasztrófa, még a pólus váltás előtt megszűnik a mágnesesség , amit több napos vagy hetes föld megállás követ. Hiába menekülnek meg , mert a mágnesesség hiánya memória törlődést okoz, és vissza esik állati szintre! Napról – napra fokozottan veszítik el a tudatukat a tudásukat, amire olyan büszkék. Elfelejtenek mindent! Fán ugráló majmokká változnak , mert nem fognak tudni beszélni, elfelejtenek hajót vagy úrhajót vezetni, maguk alá fognak csinálni és hugyozni , és ez mind semmi , mert ez idő alatt oly mértékű sugárzás fogja érni a földet ,hogy minden élőlényt sterilizálni fog , szaporodásra képtelen egyedekké válnak. Sajnálom , de ily módon nem mentheti meg az emberiséget! Ne képzelje magát Noénak , mert akkoriban is más volt a helyzet, és most is más! Nem véletlenül van ennyi ember a földön. Minden lélek erre a lehetőségre várt , hogy részt vegyen benne, maguk megfosztanák őket ettől a lehetőségtől egy ilyen döntéssel! Nincs joga dönteni mások sorsa felett csak azért mert ön az Amerikai elnök! Több ciklus záródik le, és nem csak a huszonhatezer éves. Új teremtési ciklus indulása előtt állunk , tetszik vagy sem, mindenki szembesül önmagával , a hibáival és erényeivel, olyan világba kerülünk amilyet megteremtettünk magunknak, erre próbáltam utalni az imént elnök úr! Erre felpattant a székéről és kirohant a helyiségből. A testőrei követék, az egyikük meg is állt kinyújtotta a karját és rám mutatott a mutató újával , mintha az mondta volna, megjegyeztelek, ezzel kiviharzott. Akik bent maradtak a teremben a megdöbbenéstől ijedten néztek , csak egy tábornok figyelt rezzenéstelen arccal , majd megszólalt.
- Mondja doktor , miből gondolja ezeket, avason be a részletekbe, ön szerint mit kéne tennünk? Mert ha jól értettem , akkor több minden fog egyszerre történni , és igaza van, hogy nem csak néhány család privilégiuma megmenekülni hanem minden egyes emberé. Mondja mit javasol?

8.

- Mindenek előtt le kell szögeznem nem vagyok doktor. Nevetés.
- A véleményem a következő. Ne keltsünk pánikot , mert semmi sem biztos , se egy időpont se az esemény. Benne vagyunk egy folyamatban , ami gyorsul. Néhány évünk van vissza a maya naptár szerint , ami nem olyan mint a mi Gergely -féle naptárunk , hanem egy sokkal komolyabb rendszer. „ Az ősi Mayák értették az idő ciklusokon keresztüli létezését. Tanulmányozták és feltérképezték a Föld Anya, a Hold, a Nap, a Fiastyúk, a Galaxis és az Univerzum ciklusait. E ciklusokról Ők tanítottak a legtöbbet nekünk. A mayák tudtak sok olyan ciklusról, amely a Földön előfordul. Felismerték az energia 13-napos ciklusát, amely a galaktikus forrásokból származik. Ismerték a 20-napos energia-ciklust, amely a Napból származik. Tanulmányozva a ciklusokat és egymással lévő összefüggéseiket, a mayák a földi élet egy olyan megismeréséhez jutottak, amely messze működőképesebb, mint a mi "modern" hiedelmünk. Szerencsére ez a tudás elérhetővé vált számunkra, hogy közreműködjön a mi "természeti harmóniához való visszatérésünkben". A maya naptár működése túl van azon, amit mi egy naptárról gondolunk. Ez nem csupán egy módszer a hét egy napjának vagy egy barátunk születésnapjáig hátralévő idő hosszának a megtalálására. Nagyon gondosan megalkotott térképe ez a Természetes Idő ciklusainak, a ciklusokon belüli ciklusoknak. A maya naptár sokszintű. A naptár bázisszintén, ez a napi ciklusokat térképezi fel, magasabb szinteken az idő nagyobb blokkjait. A legmagasabb szinten a 26.000 éves Nagy Évet (a Nagy Ciklust) tartalmazza, a naprendszerünk Alcyone, a Fiastyúk központi napja körüli keringését. Nagyon fontos tisztelni a természetes energia ciklusokat. A maya naptár hatása az, hogy tiszteletteljesebbé válj. Hiszek abban, hogy a mayák előre látták, hogy mi fog történni a Földön a jelenlegi időszakban és ránk hagyták naptárjukat, hogy segítsenek nekünk visszatérni a tisztelethez. A mi valóságunk az Idő, a Tér és a Szellem. A mayák tudása hatalmas kinyilatkoztatás számunkra a "Minden, Ami Van"-nal való teljes és kölcsönös viszonyról. Újraépíthetjük kapcsolatunkat a Természettel visszatérve az élet tiszteletével. „ Ezeket a gondolatokat csak idéztem, nem az enyémek, de egyet kell értenem velük Épp Dél Amerikában voltam és a maya naptárt tanulmányoztam mikor felkértek , hogy vegyek részt a misszióban. Még egy kis adalék : Ma a világon a Gergely naptár dominál. I.sz. 1582-ben, Gergely pápa tizenharmadszor változtatta meg a Julianus naptárt. Kihirdette, hogy október 4. utáni nap 1582-ben október 15-e lesz, ezzel "kidobva" 10 napot a naptárból. Változtatott a naptáron továbbá úgy, hogy a századfordulóra eső szökőéveket elhagyták, kivéve a 400-zal osztható Ez a naptár vált Gergely naptárként ismertté. Azt hiszem ehhez nincs mit hozzá tenni. Tehát a javaslatom : igen is közölni kell , hogy mi vár az emberiségre , de pánik keltés nélkül és javasolni , hogy az aurájukat és egyben az energia testüket erősítsék ha módjukban áll mindenki hordjon magánál egy rózsakvarcot, egy hegyikristályt és egy ametisztet vagy a tartsa őket a közelében. Kemény munkával csakra egyesítő és erősítő gyakorlatokkal meglehet előzni az energetikai szétesést. Másod szorban gondolkodnék a fizikai megmentésről az esetleges túlélőkről, akik megtudták őrizni a memóriájukat és nem haltak meg. Egyébként ennek a 26.000 éves nagy ciklusnak a megjelenése az is, hogy a Föld forgástengelyének vándorlása, a precessziónak nevezett jelenség is 26.000 éves periódusban változik. Ennyi idő telik el, hogy az égi egyenlítő és az ekliptika metszéspontja körbevonul az égen. 2012. december 21. az ősi maya számítás, az ún. hosszú számítás szerint a jelenlegi ciklus utolsó napja: 13.0.0.0.0; és 2012. december 22. pedig a következő ciklus első napja: 13.0.0.0.1. Ha minden igaz megússzuk ennyivel ha nem akkor fel leszünk készülve a legrosszabbra. Ha jól tudom van egy mondás : Ha békét akarsz készülj a háborúra. Mindenki a teremben egymásra nézett , a tábornok felállt odajött hozzám miközben tapsolt , erre mind tapsolni kezdtek , majd megrázta a kezem és a következőket mondta:
- Fiam visszaadta a hitem, tegye a dolgát menjen vissza és tanulmányozza ezt a csodát és hozzon minél jobb híreket. Nálunk is van egy mondás tengerész gyalogosoknál : Mi nem hagyunk ott senkit!
- Tőlünk Magyaroktól a Kárpátmedencéből fog indulni az új élet csirája, egy csodálatos Szakrális hatalmon alapuló élet folyam , egy új „ Sambala „ minden spirituális és szakrális tanító és szent ember tudja ezt . És hozzá teszik: büszke lesz a világ a magyarokra , mert sokat köszönhet majd nekik.

folyt köv

                                                                                                 Stegena Gábor

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

angyalka50@citromail.hu

(Markó Sándor, 2017.01.29 21:32)

Tisztelt Stegena Gábor.
Szeretettel köszöntöm!
Köszönöm,hogy elolvashattam az írásait a Térkép rejtély majd a folytatását és a ,, Maya naptár,,
Kalocsa Meszes Duna part lakunk szeretett társammal mind kettőnket a tél beszorított házikónkba. Csodálatos érzés árasztott el mivel más könyvek már hasonlóan tettek velem.,,Hajnal hozok és a Plejádok tanításai Barbara Marciniák magyar fordításai. Lassan 70 éves leszek,de a Maya naptárt olvasva elérzékenyültem meg kellet állnom mert többször is könnyeim folytak a szemeimből! Szívem teljes szeretetével várom a csodálatos változást hiszen ezért születtem le e testemben! Szeretettel várom az írásai folytatását.Sándor